donderdag 7 december 2023

Onthulling van de nieuwste Lareka innovatie: BTB25 Sticker Unit

Bijgewerkt: donderdag 7 december 2023

Deze modulaire stickerunit is ontworpen om naadloos te integreren met onze veelzijdige chocolade verpakkingsmachine. Ontdek hoe precisie en vakmanschap samenkomen in deze innovatieve toevoeging aan de BTB25.

Als reactie op de groeiende vraag naar bestickerde verpakkingen, introduceert Lareka een geavanceerde modulaire stickerunit voor de BTB25. Deze toevoeging maakt nauwkeurig geautomatiseerde plaatsing van stickers mogelijk op zowel de voor- als de achterkant van uw verpakking. Of het nu gaat om een kleine sticker met houdbaarheidsdatum of een grotere sticker met productinformatie, de stickerunit zorgt voor precisie bij elke toepassing. Ambachtelijke chocolatiers en chocolademakers, gewend aan het optimaliseren van hun gelimiteerde werkruimte, zullen de compacte vormgeving van deze module waarderen.

In de onderstaande video laten we het debuut van de sticker unit zien. De launching customer is niemand minder dan Pump Street Chocolate en hun compleet vernieuwde verpakking. Bij de aanschaf van de inpakmachine besloot Pump Street dat dit het perfecte moment was voor transformatie van de verpakking. De Britse chocolaterie stapte over van een voorgefabriceerde papier / aluminium laminaat zak naar een mooie en duurzame verpakking van aluminiumfolie en een dikke papieren wikkel inclusief mooie stickers.

Ook Pump Street Chocolate zelf drukt hun enthousiasme uit over deze verpakkingsvernieuwing: "We zijn ontzettend enthousiast om je een nieuwe evolutie voor ons assortiment chocoladerepen te brengen. Deze verandering, de grootste die onze verpakking in jaren heeft ondergaan, brengt nieuwe kleur, verbeterde informatieverstrekking en een vleugje luxe toe aan onze chocoladerepen, terwijl het onze unieke startpunt als bakkers en chocolademakers benadrukt. We hopen dat je de veranderingen net zo waardeert als wij dat doen".