maandag 18 juli 2022

Nieuwe toevoeging voor de BTB25 en NP60: RVS-werktafels voor de in- en uitvoer van chocoladerepen

Bijgewerkt: maandag 18 juli 2022

De behoefte van chocolademakers

Chocolademakers ervaren vaak het ongemak van onvoldoende ruimte voor de in- en uitvoer van chocoladerepen binnen een kleine productieruimte. Echter lijkt het vinden van een geschikte werktafel lastiger dan wordt gedacht, zo blijkt uit de terugkerende vraag naar een stevige, in hoogte verstelbare, voedselveilige werktafel. Lareka heeft deze behoefte weten te vervullen. Het is vanaf nu mogelijk werktafels te bestellen voor de BTB25 en NP60 die de in- en uitvoer van de chocoladerepen vergemakkelijken door middel van het creëren van extra werkruimte.

De oplossing

Deze deluxe werktafels zijn volledig gemaakt van RVS. Het werkblad is verstevigd met twee bruggen en beschikt daardoor over een draagkracht van maar liefst 200kg. Daarnaast beschikt het werkblad van de tafels van omgevouwen randen die dichtgelast en gepolijst zijn. Een RVS-werktafel zonder scherpe randen is uiteraard zeer eenvoudig schoon te maken, dit benodigd niet meer dan een vochtige doek en wat warm water. Tevens is er rekening gehouden met ergonomisch werken, gezien de poten van de tafel in hoogte verstelbaar zijn. Het onderschap van de werktafels biedt ruimte voor extra opslag, wat zeer welkom is in geval van een gebrek aan ruimte. Kortom, deze uitermate geschikte werktafels bieden verpakkingspersoneel de benodigde extra werkruimte om de in- en uitvoer van chocoladerepen te vergemakkelijken en de efficiëntie te verhogen.

Bent u een BTB25 of NP60 gebruiker met de behoefte aan deze nieuwste additie, of denkt u dat deze werktafels de efficiëntie binnen uw productieruimte kunnen verhogen, contact ons direct! De werktafels zijn op voorraad en dus direct te bestellen – zowel los als set van twee tafels.