Lareka BTB25 video's, laag volume machine

Repen, Tabletten, Napolitains | geautomatiseerde verpakkingsmachine

Lareka is wereldwijd de toonaangevende leverancier van chocoladeverpakkingsmachines voor premium chocoladerepen en -tabletten. Onze uitmuntendheid gaat ver terug. Al meer dan 40 jaar staat Lareka met zorg voor slimme verpakkingen. De expertise en internationale ervaring die ons team heeft opgedaan, maken dat Lareka het allemaal kan: ontwikkelen, produceren en reviseren van verpakkingsmachines volgens Europese normen. Of u nu bean-to-bar chocolade produceert in kleine batches of napolitains in grote aantallen, Lareka kan uw verpakking 'optimaliseren'.

Geflowpackte chocolade repen in karton Lareka BTB25

De Lareka BTB25 kan nu flowpacked chocoladerepen verwerken. Tot nu toe kon deze repenverpakker uitsluitend gebruikt worden voor enkelfasige folie-/folie- en papierverpakking en tweefasige kartonverpakking. Met deze upgrade kunnen flowpacked chocoladerepen door de machine worden gevoerd. De klant kan ervoor kiezen om een kartonnen doos of sleeve rond de flowpacked reep te verpakken.

Repen met toppings verpakken

Het verpakken van chocoladerepen met grove ingrediënten. De Lareka BTB25 voldoet aan de vraag van ambachtelijke chocolatiers, die bonen tot chocolade verwerken en rauwe ingrediënten aan hun chocolade willen toevoegen. Met zijn grote maatbereik en veelzijdigheid kan onze verpakkingsmachine allerlei soorten chocoladetabletten verpakken. De voordelen van de BTB25 zijn:
• Perfect voor ambachtelijk gemaakte chocoladerepen
• Groot maatbereik
• Veelzijdig, gemakkelijk en snel qua maat om te zetten

Lareka NP60, napolitain verpakkings machine

Buffer belt for NP60 and BTB25 - greater convenience and efficiency

Zoals gedemonstreerd in de bovenstaande video, vergemakkelijkt de bufferband de beschreven verbeteringen vanwege het grotere oppervlak dat beschikbaar is voor de operator bij het klaarmaken van chocoladerepen en -tabletten om in de machine te worden gevoerd. De bufferband heeft een afmeting van 2 x 0,70 meter, wat betekent dat de machine 10 minuten ononderbroken kan werken als de bufferband is gevuld met een typisch NP60-product (bijvoorbeeld een napolitain van 5 gram). Deze 10 minuten geven de operator de vrijheid om ander werk te doen, zoals het verwerken van de verpakte chocoladeproducten. Kortom, de bufferband zorgt ervoor dat er consistent een maximale output kan worden behaald met slechts één operator - dat is efficiëntie op zijn best!

Als u een hogere en consistente output wilt behalen met slechts één operator voor de NP60 of BTB25, dan is de bufferband het product voor u!

Het verpakken van kleine chocolaatjes met ingrediënten

Deze veelzijdige chocoladeverpakker wikkelt verschillende maten ambachtelijke kleine chocolaatjes in traditionele verpakkingsstijlen.

• Perfect voor (gepersonaliseerde) napolitains.
• De snelheid kan worden verhoogd tot 60 tabletten per minuut vanwege het kleinere formaatbereik in vergelijking met de BTB25.
• Veelzijdig, gemakkelijk en snel formaat wisselen

Gepersonaliseerde chocoladeverpakking

Lareka biedt een end-to-end oplossing voor gepersonaliseerde chocoladeverpakkingen. Met ons 'personalized chocolate concept' (PCC) kunnen bedrijven gepersonaliseerde chocoladepuzzels, individuele chocolaatjes en series van chocolade in kleine batches aanbieden.