donderdag 14 maart 2024

Lareka Toont Innovaties in Chocolade verpakkingsmachines en Duurzame Verpakkingen op ProSweets en Chocoa

Bijgewerkt: donderdag 14 maart 2024

Lareka heeft afgelopen maand een mooie reis gemaakt door deel te nemen aan twee prominente evenementen in de chocolade-industrie - ProSweets in Keulen en Chocoa in Amsterdam. De ervaringen op deze evenementen hebben niet alleen Lareka's begrip van chocolademachines verrijkt, maar ook een platform geboden om in contact te komen met klanten en onze toewijding aan duurzame verpakkingen te presenteren.

ProSweets: Verkennen van nieuwe innovaties in Chocolademachines

In de drukke hallen van ProSweets in Keulen dook Lareka in de voorhoede van innovaties op het gebied van chocolade verpakkingsmachines. Het evenement bood de gelegenheid om in contact te komen met leiders in de industrie, opkomende technologieën te verkennen en inzicht te krijgen in de ontwikkelende behoeften van chocoladeproducenten wereldwijd.

"We hebben de nieuwste ontwikkelingen in chocolademachines gezien op ProSweets. Het bevestigde onze toewijding om voorop te blijven lopen en voortdurend onze verpakkingsoplossingen te innoveren om aan de dynamische eisen van de chocolade-industrie te voldoen," aldus Pepijn Smulders, Sales Engineer bij Lareka.

Chocoa: Een Showcase van Duurzaamheid en Innovatie

Van de ProSweets vertrokken we naar Chocoa in Amsterdam, waar we niet alleen deelnamen maar ook een prominente rol speelden om expertise te delen. Op Chocoa, een van 's werelds belangrijkste Bean-to-Bar evenementen, presenteerde Lareka een overzicht van duurzame verpakkingsmaterialen. Tijdens de presentatie over duurzame verpakking benadrukten we het belang van verantwoordelijkheid van producenten in de chocolade-industrie. We hebben ook meerdere praktijkvoorbeelden van chocoladerepen in duurzame verpakkingsmaterialen verpakt op de BTB25 laten zien. Een van de merken maakt alleen gebruik van mono-materialen, waardoor het aanzienlijk gemakkelijker is om de verpakking te recyclen, terwijl andere merken hun repen verpakken in biologisch afbreekbare materialen, omdat er beperkte recycling infrastructuur in hun regio beschikbaar is.

Het contactmoment bij Chocoa bestond uit meer dan alleen presentaties, Lareka had het genoegen om te kunnen schakelen met klanten en liefhebbers.

Wil je meer weten over duurzame verpakkingsmaterialen? Stuur ons dan zeker een bericht!