donderdag 14 maart 2024

Lareka BTB25 Chocoladereep Verpakkingsmachine - Nu geschikt voor Mini Repen met uitgebreid Maatbereik!

Bijgewerkt: donderdag 14 maart 2024

We zijn trots om een update te delen over onze gerenommeerde Lareka BTB25 chocoladereep verpakkingsmachine - deze heeft nu een uitgebreid formaat bereik om een nog breder scala aan chocoladerepen te kunnen verwerken.

Oorspronkelijk uitgerust om chocoladerepen en tabletten te verpakken met afmetingen variërend van 25x50mm tot 100x200mm, heeft de Lareka BTB25 nu zijn vorige grenzen overschreden. In antwoord op de specifieke verpakking behoeften van ambachtelijke chocolademakers, zijn we trots om aan te kondigen dat de machine nu naadloos mini repen (napolitains) zo klein als 25x30mm kan verpakken. Daarnaast hebben we ook de limieten van dikte opgezocht en kan de BTB25 nu napolitains zo dun als 3.5mm verpakken.

Ambachtelijke chocolademakers kunnen nu genieten van ongeëvenaarde flexibiliteit met de Lareka BTB25, waardoor het de ultieme oplossing is voor het verpakken van het gehele spectrum aan chocoladerepen. Of je nu te maken hebt met kleine napolitains of grote chocoladerepen en tabletten, de BTB25 zorgt voor efficiëntie en precisie.

Voor meer details over deze verbetering of als je vragen hebt over verpakkingsmachines, leveranciers of duurzame materialen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.