maandag 20 november 2023

Introductie van "Unwrapped": Videoreeks over succesverhalen in de chocoladewereld

Bijgewerkt: maandag 20 november 2023

We zijn verheugd om onze nieuwe videoreeks, "Unwrapped," te introduceren. Hierin gaan we diep in op de inspirerende reis van chocolademakers wiens succes mede te danken is aan de innovatieve verpakkingsmachines van Lareka!

"Unwrapped" geeft je een kijkje achter de schermen bij chocolademakers en toont aan hoe onze verpakkingsmachines de succesverhalen van klanten vormgeven. In de serie zullen we ons richten op verschillende type BTB25 klanten; van ambachtelijke makers tot semi-industriële producenten.

In de eerste aflevering neemt chocolatier Hans Mekking ons mee in het buitengewone verhaal van Urban Cacao Amsterdam. Van bescheiden begin gericht op Amsterdamse toeristen, tot het vervullen van substantiële bestellingen voor bekende private label klanten. Krijg dieper inzicht in de operaties van dit Nederlandse chocoladebedrijf en de geheimen achter Urban Cacao’s sweet success.

 

Kijk uit naar de volgende editie van "Unwrapped," waar we het boeiende verhaal van Mellow, een Deense ambachtelijke chocolademaker, ontrafelen. Ontdek hoe Mellow uitdagingen aanging met een tweedehandse verpakkingsmachine en hoe deze struggles geleid hebben tot een investering in de Lareka BTB25-verpakkingsmachine.