maandag 22 november 2021

Een frisse aanwinst voor het salesteam

Bijgewerkt: maandag 22 november 2021

Kansen benutten

Sinds 2014, met de intrede van de BTB25 en NP60, is Lareka zich meer en meer gaan focussen op de bean-to-bar en ambachtelijke chocolademarkt. Binnen vijf jaar is Lareka uitgegroeid tot marktleider voor laagvolume verpakkingsmachines voor premium chocoladerepen- en tabletten. Voorspeld wordt dat de vraag naar en het aanbod van premium chocolade ook de komende jaren blijven groeien, wat volop kansen biedt voor Lareka. Om deze kansen zo goed mogelijk te benutten, is er een nieuwe sales engineer aangesteld.

Lareka zet in op verjonging en groei

Met Pepijn Smulders haalt Lareka een jonge, energieke versterking in huis met enkele jaren saleservaring. Bewust zet Lareka in op verjonging, omdat de bean-to-bar en ambachtelijke gekenmerkt wordt door jonge, creatieve ondernemers: Millennials en Gen X. Jonge saleskrachten die met een frisse en eigentijdse blik naar de wereld kijken, snappen de denkwijze en behoeftes van deze enthousiaste ondernemers goed omdat ze er zelf middenin staan.

Nieuwe markten

De BTB25 en NP60 zijn wereldmachines; in 17 landen worden deze machines gebruikt voor het verpakken van premium repen en tabletten. We zijn er binnen Lareka van overtuigd dat er nog veel meer mogelijk is, zeker in markten die we (nog) niet hebben bereikt. Aan Pepijn de taak deze mogelijkheden te benutten, en dus nieuwe markten open te breken.

Pepijn kent de BTB25 en NP60 inmiddels als zijn broekzak, je kunt hem dan ook alles vragen over deze machines. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze nieuwe sales engineer:

PepijnĀ Smulders
Sales Engineer
pepijn.smulders@lareka.nl
+31(0)40 2086684