Het verpakken van kleine chocolaatjes met ingrediënten

De Lareka NP60 is een lage snelheid verpakkingsmachine voor napolitains en kleine tabletten (350.000 repen per maand).

Het verpakken van kleine chocolaatjes met ingrediënten

Deze veelzijdige chocoladeverpakker wikkelt verschillende maten ambachtelijke kleine chocolaatjes in traditionele verpakkingsstijlen.

• Perfect voor (gepersonaliseerde) napolitains.
• De snelheid kan worden verhoogd tot 60 tabletten per minuut vanwege het kleinere formaatbereik in vergelijking met de BTB25.
• Veelzijdig, gemakkelijk en snel formaat wisselen

Gerelateerde videos

Buffer belt for NP60 and BTB25 - greater convenience and efficiency

Zoals gedemonstreerd in de bovenstaande video, vergemakkelijkt de bufferband de beschreven verbeteringen vanwege het grotere oppervlak dat beschikbaar is voor de operator bij het klaarmaken van chocoladerepen en -tabletten om in de machine te worden gevoerd. De bufferband heeft een afmeting van 2 x 0,70 meter, wat betekent dat de machine 10 minuten ononderbroken kan werken als de bufferband is gevuld met een typisch NP60-product (bijvoorbeeld een napolitain van 5 gram). Deze 10 minuten geven de operator de vrijheid om ander werk te doen, zoals het verwerken van de verpakte chocoladeproducten. Kortom, de bufferband zorgt ervoor dat er consistent een maximale output kan worden behaald met slechts één operator - dat is efficiëntie op zijn best!

Als u een hogere en consistente output wilt behalen met slechts één operator voor de NP60 of BTB25, dan is de bufferband het product voor u!

Chocolade met Toppings | BTB25 |

BTB25: veelzijdige chocoladeverpakkingsmachine voor kleinschalige chocoladeproductie. Deze verpakkingsmachine voor chocoladerepen is ontworpen voor gespecialiseerde bean-to-bar-chocolademakers die behoefte hebben aan een veelzijdige geautomatiseerde verpakkingsmachine voor kleinschalige productie.

De voordelen van de BTB25 zijn:
• Perfect voor ambachtelijk gemaakte chocoladerepen
• Groot formaatbereik
• Veelzijdig, gemakkelijk en snel formaat te wisselen