Het Meisje met de Parel: Gemaakt van gepersonaliseerde chocolade

Lareka's chocoladeverpakkingsmachine (BTB25) in combinatie met de PCC snijder en printer maken het mogelijk om unieke chocoladeverpakkingen te creëren in kleine batches.

Het Meisje met de Parel: Gemaakt van gepersonaliseerde chocolade

Het ontwerp kan individueel op de tabletten worden afgedrukt, of als een chocoladepuzzel (zoals je kunt zien in de bovenstaande video). Gepersonaliseerde verpakkingen in zulke kleine batches openen deuren voor veel zakelijke mogelijkheden, omdat gepersonaliseerde chocolade gebruikt kan worden om een verjaardag of afstuderen te vieren, liefde en waardering te delen, een bedrijf te promoten of gewoon jezelf te verwennen.

  • Aangepaste verpakkingen in kleine batches
  • Eindeloze marketingmogelijkheden
  • Volledige oplossing van begin tot eind

Gerelateerde videos

Gepersonaliseerde chocoladeverpakking

Lareka biedt een end-to-end oplossing voor gepersonaliseerde chocoladeverpakkingen. Met ons 'personalized chocolate concept' (PCC) kunnen bedrijven gepersonaliseerde chocoladepuzzels, individuele chocolaatjes en series van chocolade in kleine batches aanbieden.

BTB25 voor Tony's Chocolonely | Gepersonaliseerde chocolade wikkels

Lareka heeft een BTB25 ontwikkeld voor het verpakken van gepersonaliseerde Tony's Chocolonely-wikkels. Deze BTB25 wikkelt de gepersonaliseerde papieren labels om de repen heen, die al zijn verpakt in aluminiumfolie. De computer is geïntegreerd in de machine, zodat de batch van de repen kan worden gescand (QR) en getraceerd. De inkjetprinter is geïntegreerd om de houdbaarheidsdatum en batchcode op de wikkels te printen.

Dit speciale project laat zien dat Lareka in staat is om buiten de gebaande paden te denken om op maat gemaakte verpakkingsoplossingen te creëren.