BTB25 voor Jordi Roca, Casa Cacao

Chocoladereepverpakkingsmachine voor kleinschalige productie, geschikt voor het verpakken van Casa Cacao's kenmerkende ambachtelijke chocoladerepen.

BTB25 voor Jordi Roca, Casa Cacao

We zijn verheugd om met u te delen dat we de BTB25 succesvol hebben geïnstalleerd bij Casa Cacao in Girona, Spanje. Deze verpakkingsmachine zal worden gebruikt voor al hun drie soorten chocoladerepen: groot, middelgroot en mini. De Lareka BTB25 is een veelzijdige chocoladeverpakkingsmachine voor ambachtelijke productie (tot 150.000 repen per maand). Deze flexibele machine verpakt een breed scala aan repen en tabletten in hoogwaardige verpakkingsstijlen.

Gerelateerde videos

Het verpakken van chocoladerepen in kartonnen verpakkingen gemaakt van cacaoschillen

De BTB25 kan verschillende soorten verpakkingsmaterialen verwerken. Dit stelt chocolademakers in staat om te kiezen uit een lange lijst van verpakkingsmaterialen voor de binnenste laag, zoals aluminiumfolie, biologisch afbreekbare folie, transparante folie of elk ander materiaal dat vet tegenhoudt en kan worden gevouwen voor de binnenste laag.

Wat betreft de buitenste laag, kunt u papier, karton en nu zelfs karton gemaakt van de resten van cacaoschillen gebruiken. En wie wil zijn ambachtelijke reep nu niet in een circulaire en innovatieve verpakking wikkelen?!

BTB25:
• Perfect voor premium chocoladerepen en tabletten.
• Groot maatbereik.
• Gemakkelijk en snel qua maat om te zetten.
• NIEUW: kartonnen verpakking.

BTB25 voor Tony's Chocolonely | Gepersonaliseerde chocolade wikkels

Lareka heeft een BTB25 ontwikkeld voor het verpakken van gepersonaliseerde Tony's Chocolonely-wikkels. Deze BTB25 wikkelt de gepersonaliseerde papieren labels om de repen heen, die al zijn verpakt in aluminiumfolie. De computer is geïntegreerd in de machine, zodat de batch van de repen kan worden gescand (QR) en getraceerd. De inkjetprinter is geïntegreerd om de houdbaarheidsdatum en batchcode op de wikkels te printen.

Dit speciale project laat zien dat Lareka in staat is om buiten de gebaande paden te denken om op maat gemaakte verpakkingsoplossingen te creëren.