maandag 26 april 2021

BTB25 op wielen: voor eenvoudig transport van de machine

Bijgewerkt: woensdag 21 juli 2021

Voor ambachtelijke en bean-to-bar chocolatiers die kampen met een gebrek aan ruimte hebben we een nieuwe optie toegevoegd aan de BTB25. Vanaf nu is het mogelijk de compacte verpakkingsmachine op 4 zwenkwielen te zetten (onder de machine te monteren), zodat de machine vrijblijvend verplaatst kan worden binnen uw winkel of werkplaats.

Meedenken met de klant
De BTB25 is ontwikkeld met het oog op de behoeftes van ambachtelijke en bean-to-bar chocolatiers: een veelzijdige machine met lage snelheid, eenvoudige bediening en simpele formaatwissels. Naast het compacte formaat van de machine (165x96x135 cm), wilden we een extra stimulans toevoegen voor chocolatiers met weinig ruimte in hun winkel of werkplaats. Daarom is besloten een nieuwe optie toe te voegen om de BTB25 gemakkelijk verplaatsbaar te maken. De mobiliteit van de machine maakt het mogelijk om de machine ‘op te bergen’ wanneer deze niet gebruikt wordt. Dit is met name een voordeel voor de BTB25 klanten die de machine slechts 1 á 2 dagen in de week gebruiken. Ook bij minimaal gebruik heeft de machine een voordelige payback. Op de dagen dat er niet verpakt wordt, kan de machine verplaatst worden om meer werkruimte te creëren voor de chocoladeproductie. Zie in onderstaand filmpje hoe gemakkelijk de machine te verplaatsen is.

Blijf vooruit gaan
Inmiddels wordt er in de meeste landen volop gevaccineerd en lijkt het einde van het coronatijdperk in zicht. Een vooruitziende blik leert dat het nú tijd is om warm te draaien voor wanneer de premium chocolademarkt weer opleeft. Met een geautomatiseerde verpakkingsoplossing van Lareka kun jij je differentiëren en de bottleneck in je productieproces elimineren.

In elke chocoladewinkel of werkplek is er wel plaats voor onze compacte en mobiele verpakkingsmachine. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lareka: