maandag 17 oktober 2022

Aankomende evenementen: Chocolat Festival Portugal, PackExpo and Salon du Chocolat

Bijgewerkt: maandag 17 oktober 2022

Aankomende evenementen: Chocolat Festival Portugal, PackExpo and Salon du Chocolat

De oktobermaand staat voor Lareka in het teken van verpakkings- en chocolade vakbeurzen. We nodigen u graag uit voor een bezoek aan een van de aankomende evenementen in Portugal, de Verenigde Staten en Frankrijk.

Drie internationale events in twee weken!

Geinteresseerd in de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van chocolade verpakkingsmachines, chocoladeverpakkingen, (duurzame) materialen en trends? Of heb je vragen over mogelijkheden en limitaties gerelateerd aan automatisch verpakken? We ontvangen u maar al te graag op onze stands tijdens het Chocolat Festival in Porto (Portugal), de PackExpo International in Chicago (VS) en Salon du Chocolat in Parijs (Frankrijk). Op deze events presenteren we een diversiteit aan samples en materialen, kunnen we u alles vertellen over onze machines en beantwoorden we al uw vragen onder het genot van een goede kop koffie en een ambachtelijk stukje chocolade. De BTB25 is in actie te zien op zowel de PackExpo als de Salon du Chocolat!

Praktische informatie en data

Chocolat Festival Portugal (International Festival of Chocolate and Cacao)
20 - 23 Oktober | Porto, Portugal
De eerste editie van het Latijns Amerikaanse ‘International Festival of Chocolate and Cacao in Europe’ wordt georganiseerd door en bij onze vrienden van WOW/Vinte Vinte in het culturele district Vila Nova de Gaia. Het event is bestemd voor chocolade professionals, consumenten en liefhebbers.

PackExpo International | Stand S2592
23 - 26 Oktober | Chicago, Verenigde Staten
Amerika’s grootste internationale verwerkings- en verpakkingsbeurs is de beste plek om op de hoogte te blijven van baanbrekende technologische ontwikkelingen en op zoek te gaan naar de juiste technologische oplossing voor uw volgende chocoladeproject. Op deze beurs assisteert Lareka het salesteam van Tomric (distributeur Noord-Amerika).

Salon du Chocolat | V20
28 Oktober - 1 November | Paris, France
‘s Werelds grootste exclusieve chocolade en cocoa evenement viert haar 27e editie met spectaculaire ‘modeshows’, live demonstraties, leuke animaties en prestigieuze competities - allen in het teken van chocolade en cocoa. Op deze chocolade consumentenbeurs onze Franse agenten van PBF Solutions ons het gehele evenement ondersteunen.

Een klik op de naam van het event brengt u naar de betreffende website voor meer informatie en tickets. Mocht u geinteresseerd zijn in het bezoeken van een van deze evenementen, laat het dan zo snel mogelijk weten, we hebben namelijk nog enkele vrijkaarten ter beschikking!