Napolitains op de BTB25

Flexibele kleine chocolade verpakkingsmachine voor tabletten en napolitains 

Flexibele kleine chocolade verpakkingsmachine voor tabletten en napolitains 

Lareka heeft het productassortiment van 's werelds meest veelzijdige verpakkingsmachine voor chocoladerepen uitgebreid. Het oorspronkelijke maatbereik van de machine was al groot, met een minimale maat van 25x30mm en een maximale maat van 100x200mm. Deze machine kon bijna alle formaten repen en tabletten verwerken. De vraag die we vaak kregen, ging over de verpakking van napolitains op de BTB25. Zoals bekend, hebben we succesvol gereageerd op de markt door de grenzen van het maatbereik te verleggen. Het is nu mogelijk om mini-repen (napolitains) te verpakken met een afmeting van slechts 25x30mm op de Lareka BTB25.

Deze verpakkingsmachine is alles wat een ambachtelijke chocolademaker nodig heeft om het volledige productassortiment aan te kunnen! Van kleine tot grote chocoladerepen en tabletten, je kunt ze verpakken met de Lareka BTB25.

De Lareka BTB25 is een veelzijdige verpakkingsmachine voor chocolade, geschikt voor ambachtelijke productie (tot 150.000 repen/maand). Deze flexibele machine verpakt een breed scala aan repen en tabletten in hoogwaardige verpakkingsstijlen.

  • Perfect voor premium chocoladerepen en tabletten.
  • Groot maatbereik.
  • Gemakkelijk en snel om te zetten qua maat.
  • NIEUW: kartonnen verpakking.

Gerelateerde videos

Geflowpackte chocolade repen in karton Lareka BTB25

De Lareka BTB25 kan nu flowpacked chocoladerepen verwerken. Tot nu toe kon deze repenverpakker uitsluitend gebruikt worden voor enkelfasige folie-/folie- en papierverpakking en tweefasige kartonverpakking. Met deze upgrade kunnen flowpacked chocoladerepen door de machine worden gevoerd. De klant kan ervoor kiezen om een kartonnen doos of sleeve rond de flowpacked reep te verpakken.

Repen, Tabletten, Napolitains | geautomatiseerde verpakkingsmachine

Lareka is wereldwijd de toonaangevende leverancier van chocoladeverpakkingsmachines voor premium chocoladerepen en -tabletten. Onze uitmuntendheid gaat ver terug. Al meer dan 40 jaar staat Lareka met zorg voor slimme verpakkingen. De expertise en internationale ervaring die ons team heeft opgedaan, maken dat Lareka het allemaal kan: ontwikkelen, produceren en reviseren van verpakkingsmachines volgens Europese normen. Of u nu bean-to-bar chocolade produceert in kleine batches of napolitains in grote aantallen, Lareka kan uw verpakking 'optimaliseren'.