De gloednieuwe verpakking van Pump Street Chocolate verpakken

Sticker unit voor de BTB25 chocoladeverpakkingsmachine

De gloednieuwe verpakking van Pump Street Chocolate verpakken

Nieuwe toevoeging aan Lareka's verpakkingsmachine voor ambachtelijke chocolade: de Modular Sticker Unit, speciaal gemaakt voor de prachtige nieuwe verpakking van Pump Street Chocolate. Deze nieuwe felle verpakking bevat een sticker op de voor- en achterkant van de mooie roze verpakking. Kijk hoe precisie en vakmanschap elkaar ontmoeten in deze baanbrekende extra verpakkingsmachine voor chocolade!

Pump Street Chocolate: "We zijn enorm enthousiast om jullie een nieuwe evolutie voor ons assortiment chocoladerepen te brengen. Deze verandering, de grootste die onze verpakking in jaren heeft ondergaan, brengt nieuwe kleur, meer duidelijkheid en een vleugje luxe aan onze chocoladerepen, terwijl het ons unieke uitgangspunt als bakkers en chocolademakers benadrukt. We hopen dat jullie er net zoveel van houden als wij".

BTB25 op wielen

Onder de BTB25 kunnen wielen gemonteerd worden om zo de machine makkelijk van positie te verplaatsen. 

Deze flexibele machine verpakt een breed scala aan repen en tabletten in hoogwaardige verpakkingsstijlen.
• Perfect voor premium chocoladerepen en tabletten.
• Groot maatbereik.
• Gemakkelijke en snelle maatconversie.
• NIEUW: kartonnen verpakking.

Urban Cacao Succes Story

Ontdek de inspirerende reis van ambachtelijke chocolademakers, mogelijk gemaakt door de chocoladeverpakkingsmachines van Lareka!

In de eerste aflevering van "unwrapped," sluit chocolatier Hans Mekking zich aan terwijl hij de opmerkelijke overgang van Urban Cacao belicht, van het produceren van kleine batches voor Amsterdamse toeristen tot het vervullen van enorme bestellingen voor prestigieuze private label klanten. Laat je inspireren door het zoete succes van Urban Cacao en krijg diepgaande inzichten in dit Nederlandse bedrijf. Om te genieten van de heerlijke producten die in de video worden getoond of om meer te ontdekken over Urban Cacao, bezoek hun website: 🌐 https://www.urbancacao.com/nl-nl